Výběr jazyka reklamního prostoru

České eshopy postupně expandují do dalších zemí po úspěšném ukotvení se na českém trhu. Hranice fyzické i jazykové se při obchodu na internetu bourají. Linkbuilding a spolupráce s influencery na sociálních sítích na zahraničních trzích je složitá z důvodu jazykové bariéry. Pomáháme našim inzerentům překonávat jazykové rozdíly.

Dnešní novinka je první z několik budoucích aktualizací systému, které z Linketicy dělají multijazykový systém pro nákup příspěvků v různých jazycích. První (dnešní) aktualizace se týká tvůrců obsahu (publisheři). Tvůrce obsahu zadává v jaké jazykové verzi je reklamní prostor. Druhá aktualizace se bude týkat inzerentů a umožní jim v poptávce zadat o jaké reklamní prostory mají zájem (jazyk). Třetí aktualizace bude několik aktualizací v průběhu roku, kdy budeme zveřejňovat jednotlivé jazykové verze Linketicy. Rychlost bude záviset na spolupráci s country managery jednotlivých jazykových rozhraní.

Tvůrce obsahu může zadat v jakém jazyce je jeho reklamní prostor (níže uvedeno). Prošli jsme zpětně všechny reklamní prostory a každému přiřadili jeho jazyk. Pokud máte reklamní prostor v jazyce, který chybí, napište si o něj na uživatelskou podporu.

  • čeština
  • slovenština
  • angličtina
  • němčina
  • polština
  • ruština

Inzerent u nabídky reklamního prostoru ke své poptávce vidí v jakém jazyku je nabízený reklamní prostor. Když najede myší nad název jazyka uvidí i bublinku s jazykem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *