Publikování tiskových zpráv a unikátních SEO textů

Přinášíme další unikátní funkci, která zvýší možnosti ovlivnění zveřejňovaných informací. Systém umožňoval v poptávce zadat, zdali chcete „Vytvořit a publikovat článek“ nebo  „Publikovat dodaný článek„. Při publikaci dodaného článku se jeden text zveřejňoval na vybraných reklamních prostorech. Toto řešení je vhodné pro publikování tiskových zpráv, ale je již méně šikovné, pokud chcete každému vybranému reklamnímu prostoru dodat unikátní text. Přinášíme proto rozšíření možností při zadávání poptávky o třetí možnost.

Nově jsou v poptávce tři volby:

  1. Vytvořit a publikovat článek – tvůrce obsahu napíše článek/příspěvek
  2. Publikovat text – tiskové zprávy, jeden text na všechny vybrané reklamní prostory
  3. Publikovat unikátní text – SEO texty, každému reklamnímu prostoru inzerent dodá unikátní text

Automatizované řešení pro kontrolu obchodů ušetří inzerentovi spoustu času a kontrol. Připomeňme si fungování jednotlivých voleb a automatizovanou kontrolní část, kterou zpracuje systém za inzerenta.

1.Vytvořit a publikovat článek

Inzerent do poptávky zadá všeobecné zadání s možností dodatečných podmínek pro každý druh reklamních prostorů (web, sociální sítě). Po vybrání reklamního prostoru inzerentem dodá tvůrce obsahu do 10 dnů text článku příspěvku ke kontrole inzerentovi. Po kontrole inzerentem, který ho má možnost připomínkovat a případně nechat upravit, ho tvůrce obsahu zveřejní. Systém automaticky zkontroluje zda na URL dodané tvůrcem obsahu se nachází odsouhlasený text článku, fotografie či video a poté dojde k zúčtování obchodu. Inzerent uvidí v administraci URL článku.

2. Publikovat text

Při zadávání poptávky inzerent přidá přesný text, který chce publikovat (např. tisková zpráva). Následně si vybere reklamní prostory, kde chce zveřejnit tiskovou zprávu. Tvůrce obsahu tiskovou zprávu zveřejní. Systém zkontroluje zda se na uvedené URL tisková zpráva nachází  a poté zúčtuje obchod. Inzerent uvidí v administraci URL článku.

3. Publikovat unikátní text

Inzerent při zadávání poptávky zadá všeobecné informace o své poptávce zveřejnění, aby tvůrci obsahu měli představu o tématu a obsahu. Po vybrání reklamního prostoru z nabídek je inzerent vyzván k dodání unikátního textu pro reklamní prostor. Dodaný obsah tvůrce obsahu zveřejní a opět systém zkontroluje správnost obsahu a zúčtuje obchod.

 

Zdroj: Fotografie zdarma Imageric.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *