Linketica je živý organismus, firemní Trello nám přetéká nápady a úkoly, které chceme zapracovat co nejdříve. Seřadit je podle priority není vždy úplně snadné (je toho skutečně hodně), nicméně na potřebě spustit Affiliate program jsme se shodli všichni. S radostí vám tak dnes představujeme jeho parametry a oznamujeme jeho spuštění.

Affiliate program Linketica

Naprogramovat affiliate systém je jedna věc, vymyslet jeho konkrétní parametry a učinit ho atraktivní pro partnery, je věc druhá. My jsme se odpovědně zabývali obojím. 🙂 A proto si myslíme, že si u nás naši partneři vážně přijdou na své. Základní výše provize je totiž 10 %. Tu vám vyplatíme z každého inzerenta, který ji u nás investuje a nebo naopak z každé koruny, kterou tvůrce obsahu v Linketice vydělá. Co víc, provizi vyplácíme 24 měsíců. Pokud tedy přivedete šikovného tvůrce obsahu (nebo inzerenta), který bude aktivně Linketicu používat, budeme vám 10% provizi platit celkem 2 roky každý měsíc, kdy u nás partner „protočí“ nějaké peníze. Snadno si tak můžete spočítat, že se může jednat o opravdu zajímavé peníze byť z jediného, nově přivedeného partnera. Dobu platnosti cookies máme nastavenou na 30 dní, to je jistě dostatečně dlouhá doba.

Vyplácení peněz už od 1 Kč

Ze zkušenosti s #czaffil víme, že výše první výplaty může být odrazujícím prvkem. Některé systémy ji mají nastavenou tak vysoko, že na ní malí partneři často nikdy nedosáhnou. To ale není případ naší Linketici. Vyplácíme provize už od 1 Kč, jinými slovy, můžete si nechat obratem vyplatit hned prvního partnera, kterého nám přivedete.

Pojďte do toho s námi!

Linketica je nový a progresivní reklamní systém. Aktivně jej sami propagujeme, což vám jistě pomůže v propagaci třeba u vás na webu. Na stránce Affiliate naleznete další informace a registračí formulář, připravili jsme také pro vás sadu grafických prvků – stáhnout si tak můžete jak bannery, tak i loga a screenshoty. Vše můžete libovolně použít k propagaci. Hodně štěstí a konverzí! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *