Dnes vám dáme tip, který s Linketicou nepřímo souvisí. Bude se ale jistě hodit všem publisherům. Pokud patříte mezi ně, pravděpodobně také čas od času řešíte otázku, odkud vzít ilustrační fotky do článku. Rádi bychom vám proto rádi dnes představili Avopix, zdroj desítek tisíc bezplatných fotek ve špičkové kvalitě.

Co nabízí fotobanka Avopix?

Předně více jak 155 000 fotografií pod licencí Creative Commons Zero, to znamená, že je možné je volně použít na webových stránkách a doplnit tak ilustračně článek. V celé databázi lze samozřejmě vyhledávat a vybrané fotky si stáhnout v plném rozlišení. Pokud chcete ušetřit přenos dat ze svého serveru, můžete také využít CDN provozovatele vybranou fotku si do stránky pouze vložit, je to rychlé a snadné – stačí si zkopírovat a vložit příslušný kód.

www.avopix.com

Pravidelná aktualizace a minimum reklam

Avopix obsahuje pouze minim reklam a rychle se načítá. Databáze je pravidelně doplňována dalšími fotografiemi, už nyní je jich tolik, že vybrat si tu skutečně ideální je otázkou několika málo kliknutí. A pokud byste chtěli ještě víc, můžete se snadno prokliknout mezi Premium photos a vybírat z desítek milionů fotek fotobanky Shutterstock, při použití promo kódu „AVOPIX10“ je pak možné je nakoupit s výraznou slevou 10 %. Věříme, že se vám tento tip bude hodit a fotky z Avopixu využijete třeba už ve vašem příštím článku. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *