Linketica.com má dva pilíře fungování. Prvním pilířem je prodej/nákup reklamních příspěvků od jednotlivých webových stránek až po hlavní sociální sítě. Druhým pilířem je zprostředkování reklamních příspěvků skrze různé jazyky.

Celý team Linketica.com poslední měsíc a půl usilovně pracoval na spuštění druhého pilíře. A dnes jsme spustili slovenskou, polskou a anglickou verzi. Jazykové verze můžete používat již nyní při prodeji a nákupu reklamních příspěvků. Na dalších jazykových verzích se s novými country managery již usilovně pracuje.

Jak jsme již zmínili výše během prací se team rozrostl o několik nových country managerů, kteří mají na starosti support a obchod v některých jazycích. Zatím vám představíme prvního country managera Jakuba Štěpánka. Jakub má na starosti polskou verzi (komunikuje polsky a česky) je v polské Łódźi a můžete ho zastihnout na telefonním čísle +48 732 013 700 a emailu wsparcie@linketica.com.

Na stránkách v pravém horním rohu přibyly vlaječky jednotlivých jazykových verzích. V administraci si každý uživatel v nastavení může nastavit jazyk administrace.

Nejdůležitější změna nastala v zadání poptávky inzerentem. K výběru reklamních kanálů přibyl i výběr cílový jazyk. Pokud tedy v poptávce zadáte, že chcete polštinu, tak se vám budou nabízet jenom polské reklamní prostory.

Poptáváte linkbuilding nebo influencery v  jazyce, který nemáme? Napište si o něj na support@linketica.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *