Nastavení ceny za příspěvek mezi inzerentem a tvůrcem zcela závisí na vůli obou stran.  Tvůrce nabízí cenu a inzerent ji přijme nebo odmítne.

Tvůrci vidí všechny poptávky inzerentů, které typem média (blog, Instagram, …) a jazykem (čeština, polština, …) odpovídají jeho schváleným reklamním prostorům. Na každou poptávku může svůj reklamní prostor nabídnout za cenu jakou si přeje. Může se stát, že nabídnutý reklamní prostor se inzerentovi líbí, ale cena se mu zdá vysoká. Od nynějška může inzerent nabídnout tvůrcovi nižší cenu a to i opakovaně, aby došli ke společnému kompromisu.

Inzerent u nabídky tvůrce vidí nově mezi tlačítky pro přijetí nebo odmítnutí nabídky i tlačítko „Smlouvat“.  Když na něj klikne, vyskočí mu okno s nabídkou a novým políčkem pro zadání ceny, za kterou chce nabídku přijmout. Při návrhu ceny se inzerentovi zároveň zablokuje v kreditu příslušná částka.

 

Tvůrce v administraci protinabídku inzerenta může přijmout nebo odmítnout. Když ji přijme, rovnou se zakázka přesune do schválených a může začít tvořit článek, video nebo fotografii dle zadání. Pokud protinabídku inzerenta odmítne, tak se protinabídka dostává na původní cenu nabídky a inzerent může navrhnout cenu bližší tvůrcově ceně.

 

Protože protinabídka inzerenta blokuje inzerentovi kredit, je tato protinabídka pro tvůrce platná jenom 3 dni a poté se stornuje.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *