Poskytovatel obsahu je každý kdo vlastní blog, magazín nebo kanál na nějaké sociální síti a publikuje články nebo příspěvky. Chcete-li se stát naším tvůrcem obsahuje potřeba se v prvním kroku  zaregistrovat a v druhém kroku přidat váš reklamní prostor (blog, Twitterový účet, Youtube kanál).

V registraci tvůrce obsahu vyplňte pravdivě všechny potřebné položky, které slouží k vaší identifikaci majitele účtu. Uvádění nepravdivých údajů může vést k vašemu vyloučení ze systému. Na email vám přijde odkaz pro ověření vaší emailové adresy. Po ověření vašeho emailu je účet tvůrce obsahu obratem aktivní a můžete přejít na další krok a to přidání média.

Pro přidání média klikněte v administraci na „správa webů“ a vpravo nahoře naleznete tlačítko „+ přidat reklamní prostor“. V zobrazeném formuláři doplňte potřebné údaje a odešlete váš reklamní prostor ke schválení. Naše administrátorky zhlédnout váš reklamní prostor jestli neporušujete zákony nebo prostor neodporuje dobrým mravům. O schválení reklamního prostoru budete informování emailem. Po schválení se vám již zobrazí poptávky inzerentů pro váš reklamní prostor a můžete začít s výběrem vhodných kampaní, které vás zaujmou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *