Vítejte na novém zprostředkovateli individuálního reklamního trhu!

Linketica je reklamní systém, který umí zprostředkovat článkovou, příspěvkovou a video reklamu na mnoha důležitých místech jako jsou blogy, magazíny, Twitter,  Instagram, Facebook a Youtube. Nebudeme Vás tahat za nos. Víme, že i nákup zpětných odkazů je pro vás důležitý. Zaměřujeme se jak na markatéry, tak i na linkbuildery.

Co nabízíme?

Placené články – reklamní články na stránkách, které umožňují zveřejňování článků. Články si můžete nechat napsat a zveřejnit nebo jenom zveřejnit vámi dodané texty.

Twitter – individuální tweety doporučující vaši stránku nebo produkt. Komunikovat výhody vašeho produktu  či služby jsou tak jednodušší.

Instagram – krásné fotky vašeho zboží podpoří vaše prodeje, zvláště na tématicky zaměřených kanálech. ideální sociální síť pokud obrázek o vás řekne více než tisíc lichotivých slov.

Facebook – tuto sociální síť má dneska skoro každý. Dosah příspěvků zde může být ohromný a můžete ovlivňovat velkou část populace.

Youtube – osobní videodoporučení v současné době patří mezi nejlepší prodejní kanály a skvělý kanál pro budování brandu.

Aktuální verze systému je beta, to znamená minimální funkční verze.  Připravujeme pro vás spoustu novinek a rozšíření, které budeme postupně zveřejňovat. Již tato základní verze systému je má dosti široký záběr, aby jste nemuseli chodit nikam jinam. Vše je integrováno do jednoho rozhraní, pro snadnější a efektivnější používání. Linketica je nástroj pro úspěch na internetu.

Co chystáme?

Některé reklamní kampaně je vhodné medializovat pouze po určitou dobu, proto kromě prodeje připravujeme i pronájem.  Český trh je malý a víme, že myslíte v dnešní době globálně, proto budeme postupně spouště i další jazykové verze v dalších zemích. Všechny jazykové verze budou propojeny pomocí automatického překladače, aby jste mohli fungovat v jednom jazykovém rozhraní skrz různé země. Další novinky budeme zveřejňovat postupně.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *